DE PEFECTE COMBI VAN MAATWERK & LEKKER ZELF DOEN

Frisse start met een nieuwe website

Een complete website

Wil je een goed ontworpen website en iemand die met je meedenkt? Wil je je niet bezighouden met het technische gedeelte, de installatie in inrichting van de website?

Misschien ben je al eens bezig geweest met een website, maar staat het nog steeds niet online. Of had je een heel mooi beeld voor ogen, maar is het je nog niet gelukt om dit technisch te realiseren.

Studio Jimmy Lou helpt je graag met het vormgeven en installeren van je website. We verzorgen ook de hosting, dus je krijgt het hele pakketje! Om het voor jou zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken.

Je krijgt een op maat gemaakte website, volledig ontworpen in je eigen huisstijl.  En ingevuld met de door jou aangeleverde content. Het is een gebruiksvriendelijke website waarin je later zelf allerlei aanpassingen kunt doen, pagina's, teksten, foto's en producten toevoegen. De website bevat alle standaard pagina's en functionaliteiten.

Je bent snel online, voor een vaste prijs. De website is bovendien makkelijk te upgraden in de toekomst, mocht je meer specifieke uitbreidingen nodig hebben.

Wat krijg ik en wat kost het?

  • Een complete website, met een voor jou op maat ontworpen layout.
  • Jij zorgt voor de content, ik regel de rest.
  • Alle veelvoorkomende functionaliteiten zijn mogelijk, zoals nieuwsbrief, blog, contactformulier.
  • De website wordt geoptimaliseerd op laadtijd, vindbaarheid voor zoekmachines, gebruiksvriendelijkheid en mobielvriendelijkheid.
  • Na oplevering kun je zelf pagina's toevoegen en aanpassen. Of dit makkelijk uitbesteden met een "Strippenkaart" of "Abonnement".
  • Makkelijk te Upgraden met een "Woocommerce Webshop""Google Upgrade" of  "AVG Upgrade"
  • Responsive design (de pagina's krijgen een aparte layout voor kleine schermen en zijn daarop ook goed leesbaar en overzichtelijk)
  • Volledige toegang tot de back-end.
  • Open source software (WordPress), er verschijnen regelmatig updates, de website en het domein is en blijft jouw eigendom.
  • Het onderhoud kun je zelf doen, aan ons uitbesteden of aan iedere andere WordPress expert.

Prijs wordt opgebouwd uit modules die we in overleg samenstellen.  

 

voorbeeld responsive design
voorbeeld responsive design

Deze modules kun je toevoegen!

Klik op de websites, om te zien wat het resultaat kan zijn

copyright © studio jimmy lou

algemene voorwaardenprivacy

×

Hoi!

Klik om een appje te sturen of mail naar hello@studiojimmylou.nl

×