HR Consult Pauw

Voor het nieuwe bedrijf van Martine Pauw mocht ik de identiteit en de website vormgeven. Met vele jaren ervaring in HR, is ze sinds 2020 zelfstandig HR adviseur.

Voor haar was het belangrijk om een logo, een visitekaartje en briefpapier te hebben. En daarnaast een kleine website waar ze zichzelf kan presenteren aan potentiele opdrachtgevers.

Haar persoonlijkheid en liefde voor moderne kunst gaven inspiratie voor het kleurbeeld en de frisse, strakke uitstraling van de identiteit.

Het logo van de blauwe letters met gebogen lijn is ontstaan door de veer van de pauw te minimaliseren tot alleen de schacht, met de letters als vertakkingen aan de zijkanten. Daarnaast is er een monogram ontstaan uit de letters M. PAUW. Deze wordt gebruikt als een soort watermerk voor de brieven, facturen en website.

De website is een one-page of long-scroll pagina geworden. Met daarnaast nog een extra pagina met meer details over Martine’s achtergrond.

www.hrconsultpauw.nl

 

 

 

logo, visitekaartje en briefpapier

webdesign

Grafisch Ontwerp

branding

logo en huisstijl 

visitekaartjes

briefpapier

drukwerk

lookbooks en flyers

textielprint

Contact

Studio Jimmy Lou

Hengelo / Wierden

 

hello@studiojimmylou.nl 

tel / whatsapp: 074 2058008 

LET OP: Mijn telefoonnumer is gespoofd, mocht je gebeld worden door mijn nummer 0642129894 en ik ben het niet zelf, hang dan direct op en blokkeer mijn nummer.

Heb je een gemiste oproep van 0642129894, maar je kent mij niet en je verwacht geen telefoontje van mij, bel dan niet terug en blokkeer mijn nummer.

Mocht ik je willen bereiken, dan zal ik altijd ook een mail sturen.

copyright © studio jimmy lou

algemene voorwaardenprivacy

×

Hoi!

Klik om een appje te sturen of mail naar hello@studiojimmylou.nl

×