Selecteer een pagina

webdesign

Wat wil je uitstralen en waar worden je bezoekers naartoe geleid. Hoeveel wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden. Wat past er binnen je budget? Wil je wel of geen “Woocommerce Webshop”. Alle websites beginnen in ieder geval bij De Basis, namelijk “Je Domein”. En vanaf daar bouw je verder.

Ben je bekend met WordPress en wil je aan de slag met een klein budget? Dan is de “WordPress + Divi Installatie” iets voor jou. Een compleet compleet ingerichte website basis, die je zelf vormgeeft en invult.

Met het complete “Start Before You’re Ready” pakket , heb je in een klap een zeer complete basis website. Alle layouts zijn standaard responsive, zodat ze ook op tablet en mobiel goed tevoorschijn komen. Maar met een “Webdesign Op Maat” kun je nog dieper ingaan op het mobiele design.

Ook aan de SEO wordt gedacht, zodat je straks goed vindbaar bent voor je klanten. Wil je echt goed van start, Upgrade je website dan met de “SEO Upgrade”

Ik werk met WordPress in combinatie met het populaire thema Divi en webshop plugin Woocommerce. WordPress is een opensource software met een gebruiksvriendelijke interface, waarmee je gemakkelijk zelf wijzigingen in tekst en beeld kunt doen. 

Hosting & Onderhoud

Ben je een doe-het-zelver, dan schaf je alleen het startpakket “Je Domein” aan, dan heb je een domeinnaam met webruimte en supersnelle hosting met gratis support, maar doe je het onderhoud, updates en installaties zelf.

Geen zin in technisch gedoe, dan laat je de “WordPress Divi Installatie” toch lekker doen.

Wil je liever geen zorgen over updates en back-ups, (of druk je weleens per ongeluk op de verkeerde knop) dan kies je liever voor wat meer service in de vorm van “Onderhoud” of een van de “Onderhoud & Content” abonnementen.

Ben je al wat verder met je bedrijf en geef je liever nog wat meer uit handen? Dan ga je voor een “Onderhoud & Content” abonnement. Dit pakket is in overleg uit te breiden tot de door jou gewenste hoeveelheid support.

Logo Ontwerp & Huisstijl

Met een goed ontworpen logo en huisstijl zet je een professioneel beeld neer van je bedrijf. Je laat door middel van je logo, de kleuren die je gebruikt en bepaalde stijlelementen al heel veel van jezelf of je bedrijf zien aan je klant. De huisstijl kun je laten terugkomen in de online uitingen, nieuwsbrieven, social media, drukwerk, facturen, maar ook in verpakkingen of interieur.

Hangtags, etiketten, waslabels, polybags en gedrukte kaarten.

 

Drukwerk

“Papier uitzoeken, kleuren bepalen, aanleveren bij de drukker, of gewoon even drukklaar maken… Zeg ‘t maar”

Wanneer je advertenties plaatst in magazines, moet het aangeleverd worden volgens bepaalde afmetingen en specificaties.

Een pdf moet snijtekens hebben en een afloop bijvoorbeeld. Net als flyers en ander reclame materiaal.

Ook drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes kan ik voor je ontwerpen en aanleveren bij de drukker. Volgens de eisen van de drukkerij.

Zo weet je zeker dat het drukwerk bij je wordt afgeleverd zoals je had bedoeld.

Mail mij je opdracht en ik stuur je een prijs per uur of vaste prijs, alles in overleg.

Vector Service

Stuur je logo of afbeelding op in PDF, PNG of JPG en krijg het terug als lijnbestand oftewel vector bestand (EPS)*.

€ 29.50 ex BTW

 

* hele kleine afbeeldingen met een lage resolutie zijn niet geschiktvoor omzetting. 

Fotobewerking

Voordat foto’s gebruikt kunnen worden in drukwerk en online worden ze meestal bewerkt. Voor drukwerk is het nodig om de juiste kleuren mooi helder uit te laten komen en het zwart niet te laten overheersen, maar het moet ook niet flets worden. Met de juiste software en een gekalibreerd beeldscherm kun je de foto’s zo bewerken dat ze precies zoals in het beeldscherm worden afgedrukt.

Voor webdesign is belangrijk dat de foto’s worden verkleind en dat ze de laadtijd van de website niet vertragen. Je slaat ze op met speciale instellingen voor online gebruik.

Textiel Print

Laat je logo drukken op je bedrijfskleding. Dit kan kleding zijn die je zelf koopt of je kunt via mij inkopen bij de groothandel.

Helemaal afgestemd op jouw wensen. Al vanaf 1 stuk!

Als je graag wilt weten wat de kosten zijn voor jouw idee, stuur me dan een mail met informatie over aantallen, maten, kleuren, welke bedrukking.   

Babykleding bedrukken is ook mogelijk. En ook schoolshirts natuurlijk! 

Bekijk hier de folie kleurkaarten. 

 

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte, aantal kleuren en gedetailleerdheid van de afbeelding. 

Richtprijs voor 1 shirt met 1 print ter grootte van A4 formaat (ex shirt) €25,- incl btw.

Richtprijs voor 100 shirts met 1 print ter grootte van A4 formaat (ex shirt) € 6,50,- incl btw.

contact

 

Studio Jimmy Lou

Hengelo / Wierden

 

hello@studiojimmylou.nl 

074 2058008

06 42129894

 

kvk 72594101

×

Hoi!

Klik om een appje te sturen of mail naar hello@studiojimmylou.nl

× Kan ik je ergens mee helpen?