Select Page

webdesign

Wat wil je uitstralen en waar worden je bezoekers naartoe geleid. Hoeveel wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden. Wat past er binnen je budget? Wil je wel of geen “Woocommerce Webshop”. Alle websites beginnen in ieder geval bij De Basis, namelijk “Je Domein”. En vanaf daar bouw je verder. 

Ook aan de SEO wordt gedacht, zodat je straks goed vindbaar bent voor je klanten. Wil je echt goed van start, Upgrade je website dan met de “SEO Upgrade”

Met het complete “Start Before You’re Ready” pakket , heb je in een klap een zeer complete basis website. Alle layouts zijn standaard responsive, zodat ze ook op tablet en mobiel goed tevoorschijn komen. Maar met een “Webdesign Op Maat” kun je nog dieper ingaan op het mobiele design.

Ik werk met WordPress in combinatie met het populaire thema Divi en webshop plugin Woocommerce. WordPress is een opensource software met een gebruiksvriendelijke interface, waarmee je gemakkelijk zelf wijzigingen in tekst en beeld kunt doen. 

Hosting & Onderhoud

Ben je een doe-het-zelver, dan schaf je alleen het startpakket “Je Domein” aan, dan heb je een domeinnaam met webruimte en supersnelle hosting met gratis support, maar doe je het onderhoud, updates en installaties zelf.

Geen zin in technisch gedoe, dan laat je de “WordPress Divi Installatie” toch lekker doen.

Wil je liever geen zorgen over updates en back-ups, (of druk je weleens per ongeluk op de verkeerde knop) dan kies je liever voor wat meer service in de vorm van “Onderhoud” of een van de “Onderhoud & Content” abonnementen.

Ben je al wat verder met je bedrijf en geef je liever nog wat meer uit handen? Dan ga je voor een “Onderhoud & Content” abonnement. Dit pakket is in overleg uit te breiden tot de door jou gewenste hoeveelheid support.

Logo Ontwerp & Huisstijl

Met een goed ontworpen logo en huisstijl zet je een professioneel beeld neer van je bedrijf. Je laat door middel van je logo, de kleuren die je gebruikt en bepaalde stijlelementen al heel veel van jezelf of je bedrijf zien aan je klant. De huisstijl kun je laten terugkomen in de online uitingen, nieuwsbrieven, social media, drukwerk, facturen, maar ook in verpakkingen of interieur.

 

Drukwerk

“Papier uitzoeken, kleuren bepalen, aanleveren bij de drukker, of gewoon even drukklaar maken… Zeg ‘t maar”

Wanneer je advertenties plaatst in magazines, moet het aangeleverd worden volgens bepaalde afmetingen en specificaties.

Een pdf moet snijtekens hebben en een afloop bijvoorbeeld. Net als flyers en ander reclame materiaal.

Ook drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes kan ik voor je ontwerpen en aanleveren bij de drukker. Volgens de eisen van de drukkerij.

Zo weet je zeker dat het drukwerk bij je wordt afgeleverd zoals je had bedoeld.

Mail mij je opdracht en ik stuur je een prijs per uur of vaste prijs, alles in overleg.

vector service

Stuur je logo of afbeelding op in PDF, PNG of JPG en krijg het terug als vector bestand.

€ 29.50 ex BTW

Textiel Print

Laat je logo drukken op je bedrijfskleding. Dit kan kleding zijn die je zelf koopt of je kunt via mij inkopen bij de groothandel.

Helemaal afgestemd op jouw wensen. Al vanaf 1 stuk!

Als je graag wilt weten wat de kosten zijn voor jouw idee, stuur me dan een mail met informatie over aantallen, maten, kleuren, welke bedrukking.  

Babykleding bedrukken is ook mogelijk. En ook schoolshirts natuurlijk!

Bekijk hier de folie kleurkaarten.

 

Vanaf € 5,- ex BTW *

 

*Prijzen zijn afhankelijk van de grootte, aantal kleuren en gedetailleerdheid van de afbeelding.
Richtprijs voor 1 shirt met 1 print ter grootte van A4 formaat (ex shirt) €25,- incl btw.
Richtprijs voor 100 shirts met 1 print ter grootte van A4 formaat (ex shirt) € 6,50,- incl btw.